APA:
کپیمهدی زاده، مهرانگیز، پیروز، بهناز، و خضری پور، معصومه. (1386). کیفیت میکروبی خمیر مرغ به عنوان ماده اولیه (کنگره). کنگره تغذیه ایران، -(9)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/499052/fa
Vancouver:
کپیمهدی زاده مهرانگیز، پیروز بهناز، خضری پور معصومه. کیفیت میکروبی خمیر مرغ به عنوان ماده اولیه (کنگره). کنگره تغذیه ایران[Internet]. 1386؛-(9):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/499052/fa
IEEE:
کپیمهرانگیز مهدی زاده، بهناز پیروز، و معصومه خضری پور، “کیفیت میکروبی خمیر مرغ به عنوان ماده اولیه (کنگره)،” کنگره تغذیه ایران، vol. -، no. 9، pp. 0–0، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499052/fa