APA:
کپیحسینی پرور، س.ه.، مرتضوی، س.ع.، و رضوی، س.م.ع.. (1388). رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ های گوار و لوبیای لوکاست. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 2(1)، 69-84. SID. https://sid.ir/paper/499300/fa
Vancouver:
کپیحسینی پرور س.ه.، مرتضوی س.ع.، رضوی س.م.ع.. رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ های گوار و لوبیای لوکاست. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1388؛2(1):69-84. Available from: https://sid.ir/paper/499300/fa
IEEE:
کپیس.ه. حسینی پرور، س.ع. مرتضوی، و س.م.ع. رضوی، “رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ های گوار و لوبیای لوکاست،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 69–84، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499300/fa