Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

505
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

139
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تلقیح باکتری Pseudomonas flourescens FY32 بر برخی ویژگی های ارقام کلزا تحت تنش شوری در سیستم هیدروپونیک

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 96

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بازیار، مرتضی، بنده حق، علی، فرج زاده، داوود، تورچی، محمود، و بنایی اصل، فرزاد. (1394). اثر تلقیح باکتری Pseudomonas flourescens FY32 بر برخی ویژگی های ارقام کلزا تحت تنش شوری در سیستم هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 6(21)، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/499561/fa

    Vancouver: کپی

    بازیار مرتضی، بنده حق علی، فرج زاده داوود، تورچی محمود، بنایی اصل فرزاد. اثر تلقیح باکتری Pseudomonas flourescens FY32 بر برخی ویژگی های ارقام کلزا تحت تنش شوری در سیستم هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1394؛6(21):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/499561/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی بازیار، علی بنده حق، داوود فرج زاده، محمود تورچی، و فرزاد بنایی اصل، “اثر تلقیح باکتری Pseudomonas flourescens FY32 بر برخی ویژگی های ارقام کلزا تحت تنش شوری در سیستم هیدروپونیک،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 6، no. 21، pp. 87–96، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499561/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا