APA:
کپیعاطفی، محسن، اکبری اوغاز، علیرضا، و مهری، اردشیر. (1392). اثرات خشک کردن بر ویژگی های شیمیایی و حسی زعفران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 201-208. SID. https://sid.ir/paper/499615/fa
Vancouver:
کپیعاطفی محسن، اکبری اوغاز علیرضا، مهری اردشیر. اثرات خشک کردن بر ویژگی های شیمیایی و حسی زعفران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):201-208. Available from: https://sid.ir/paper/499615/fa
IEEE:
کپیمحسن عاطفی، علیرضا اکبری اوغاز، و اردشیر مهری، “اثرات خشک کردن بر ویژگی های شیمیایی و حسی زعفران،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 201–208، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499615/fa