APA:
کپیدانشمند، فاطمه، و علومی، حکیمه. (1394). استفاده برون زا از 5 - آمینولوولینیک اسید (ALA) برای کاهش تنش شوری در گیاه گوجه فرنگی (.Lycopersicun esculentum Mill). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(17)، 135-147. SID. https://sid.ir/paper/499967/fa
Vancouver:
کپیدانشمند فاطمه، علومی حکیمه. استفاده برون زا از 5 - آمینولوولینیک اسید (ALA) برای کاهش تنش شوری در گیاه گوجه فرنگی (.Lycopersicun esculentum Mill). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(17):135-147. Available from: https://sid.ir/paper/499967/fa
IEEE:
کپیفاطمه دانشمند، و حکیمه علومی، “استفاده برون زا از 5 - آمینولوولینیک اسید (ALA) برای کاهش تنش شوری در گیاه گوجه فرنگی (.Lycopersicun esculentum Mill)،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 17، pp. 135–147، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499967/fa