Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

664
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

184
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پوترسین و 1- متیل سیکلوپروپان بر خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم "سلوا" (Fragaria ananassa Cv. Selva)

صفحات

 صفحه شروع 273 | صفحه پایان 283

چکیده

 تماس میوه با اتیلن یکی از دلایل مهم افزایش سرعت پیری و ضایعات پس از برداشت میوه می باشد. بنابراین مواد ضد اتیلنی می توانند عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی را افزایش دهند. لذا تاثیر کاربرد غلظت های صفر (شاهد), 0.5, 0.75 و 1 میکرولیتر بر لیتر 1- متیل سیکلوپروپان (1- ام سی پی) و هم چنین پوترسین با غلظت های صفر (شاهد), 0.5, 1 و 1.5 میلی مولار بر عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم سلوا در دمای 1 درجه سانتی گراد به مدت بیست و یک روز بررسی شده است. این پژوهش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی انجام شد. نتایج نشان داد که بالاترین درصد بازار پسندی, سفتی بافت میوه, اسید های آلی قابل تیتراسیون, مواد جامد محلول و ویتامین ث و کمترین مقادیر صفات پوسیدگی ظاهری, pH و شاخص مزه (TSS/TA) در تیمار 0.75 و 1 میکرولیتر بر لیتر 1- ام سی پی و نیز 1 و 1.5 پوترسین دیده شد. نتایج نشان دهنده تاثیر مثبت تیمارها بر عمر انبارمانی میوه توت فرنگی بود. نتایج این پژوهش نشان داد که استفاده از 1- ام سی پی و پوترسین می تواند به عنوان راهبرد موثری در تکنولوژی پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا معرفی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفرپور، مهرداد، امینی، دریاناز، مرتضایی نژاد، فروغ، گل پرور، احمدرضا، و خوشبخت، داوود. (1394). اثر پوترسین و 1- متیل سیکلوپروپان بر خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم "سلوا" (Fragaria ananassa Cv. Selva). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(17)، 273-283. SID. https://sid.ir/paper/499972/fa

    Vancouver: کپی

    جعفرپور مهرداد، امینی دریاناز، مرتضایی نژاد فروغ، گل پرور احمدرضا، خوشبخت داوود. اثر پوترسین و 1- متیل سیکلوپروپان بر خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم "سلوا" (Fragaria ananassa Cv. Selva). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(17):273-283. Available from: https://sid.ir/paper/499972/fa

    IEEE: کپی

    مهرداد جعفرپور، دریاناز امینی، فروغ مرتضایی نژاد، احمدرضا گل پرور، و داوود خوشبخت، “اثر پوترسین و 1- متیل سیکلوپروپان بر خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم "سلوا" (Fragaria ananassa Cv. Selva)،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 17، pp. 273–283، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499972/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا