APA:
کپیزارع تبار، امینه، اورجی، حسین، فیروزبخش، فرید، و جانی خلیلی، خسرو. (1393). اثر جایگزینی آرد باقلا (Vicia faba) به جای آرد سویا بر رشد, فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و فنون شیلات، 3(4)، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/500011/fa
Vancouver:
کپیزارع تبار امینه، اورجی حسین، فیروزبخش فرید، جانی خلیلی خسرو. اثر جایگزینی آرد باقلا (Vicia faba) به جای آرد سویا بر رشد, فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و فنون شیلات[Internet]. 1393؛3(4):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/500011/fa
IEEE:
کپیامینه زارع تبار، حسین اورجی، فرید فیروزبخش، و خسرو جانی خلیلی، “اثر جایگزینی آرد باقلا (Vicia faba) به جای آرد سویا بر رشد, فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” علوم و فنون شیلات، vol. 3، no. 4، pp. 1–13، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500011/fa