Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

768
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

229
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری

صفحات

 صفحه شروع 620 | صفحه پایان 630

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیدفر، امیرعباس، عطای صالحی، اسماعیل، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1394). تاثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 620-630. SID. https://sid.ir/paper/500242/fa

    Vancouver: کپی

    امیدفر امیرعباس، عطای صالحی اسماعیل، شیخ الاسلامی زهرا. تاثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):620-630. Available from: https://sid.ir/paper/500242/fa

    IEEE: کپی

    امیرعباس امیدفر، اسماعیل عطای صالحی، و زهرا شیخ الاسلامی، “تاثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 620–630، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500242/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا