APA:
کپیامیدفر، امیرعباس، عطای صالحی، اسماعیل، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1394). تاثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 620-630. SID. https://sid.ir/paper/500242/fa
Vancouver:
کپیامیدفر امیرعباس، عطای صالحی اسماعیل، شیخ الاسلامی زهرا. تاثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):620-630. Available from: https://sid.ir/paper/500242/fa
IEEE:
کپیامیرعباس امیدفر، اسماعیل عطای صالحی، و زهرا شیخ الاسلامی، “تاثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 620–630، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500242/fa