APA:
کپیروشنی، فاطمه، موحد، سارا، و احمدی چناربن، حسین. (1394). بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به همراه مدل سازی آن ها در قطعات سیب زمینی رقم ساتینا طی فرآیند سرخ کردن عمیق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 598-607. SID. https://sid.ir/paper/500451/fa
Vancouver:
کپیروشنی فاطمه، موحد سارا، احمدی چناربن حسین. بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به همراه مدل سازی آن ها در قطعات سیب زمینی رقم ساتینا طی فرآیند سرخ کردن عمیق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):598-607. Available from: https://sid.ir/paper/500451/fa
IEEE:
کپیفاطمه روشنی، سارا موحد، و حسین احمدی چناربن، “بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به همراه مدل سازی آن ها در قطعات سیب زمینی رقم ساتینا طی فرآیند سرخ کردن عمیق،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 598–607، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500451/fa