مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,762
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پوشش دهی با کیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و حفظ کیفیت میوه سیب رقم سلطانی

صفحات

 صفحه شروع 263 | صفحه پایان 271

چکیده

 مزیت پوشش دهی فرآورده ها به طور معمول کاهش تعرق و تنفس میوه است که به منظور حفظ کیفیت و افزایش انبارمانی میوه ها به کار گرفته می شود. یکی از مهم ترین پوشش هایی که در دوره پس از برداشت به کار می رود, کیتوزان است. در این تحقیق تاثیر غلظت های مختلف کیتوزان (0, 0.5, 1 و 2 درصد) بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم سلطانی مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش به صورت طرح کرت های خرد شده در زمان در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با 3 تکرار و 4 تیمار انجام شد. میوه ها به مدت 210 روز در سردخانه با دمای 1 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 90% نگهداری شدند و در فواصل زمانی 30 روز یک بار خارج شده و از نظر شاخص هایی نظیر سفتی بافت, درصد کاهش وزن, اسید آلی, مواد جامد محلول, ویتامین ث, pH عصاره, ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی اکسیدانی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد میوه های تیمار شده با کیتوزان به طور معنی داری بیشترین سفتی, اسید آلی, ویتامین ث, مواد جامد محلول, ترکیبات فنلی, ظرفیت آنتی اکسیدانی و کمترین کاهش وزن و pH عصاره را در مقایسه با شاهد داشتند. هرچند بین دو غلظت 1 و 2 درصد کیتوزان در اکثر موارد تفاوت معنی داری دیده نشد, اما در برخی موارد غلظت 2 درصد بهتر از 1 درصد کیتوزان توانست ضمن افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت سیب, کیفیت میوه ها را حفظ نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رستم زاده، بهناز، رامین، علی اکبر، امینی، فریبا، و پیرمرادیان، محسن. (1394). اثر پوشش دهی با کیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و حفظ کیفیت میوه سیب رقم سلطانی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(17)، 263-271. SID. https://sid.ir/paper/500585/fa

    Vancouver: کپی

    رستم زاده بهناز، رامین علی اکبر، امینی فریبا، پیرمرادیان محسن. اثر پوشش دهی با کیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و حفظ کیفیت میوه سیب رقم سلطانی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(17):263-271. Available from: https://sid.ir/paper/500585/fa

    IEEE: کپی

    بهناز رستم زاده، علی اکبر رامین، فریبا امینی، و محسن پیرمرادیان، “اثر پوشش دهی با کیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و حفظ کیفیت میوه سیب رقم سلطانی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 17، pp. 263–271، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500585/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button