مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

420
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

166
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شوری بر روی فعالیت های تغذیه ای و سیکل نقب زدن روزانه خیار دریایی Holothuria parva

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 79

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدیان، آسیه، کامرانی، احسان، دباغ، عبدالرضا، و رامشی، حسین. (1393). تاثیر شوری بر روی فعالیت های تغذیه ای و سیکل نقب زدن روزانه خیار دریایی Holothuria parva. علوم و فنون شیلات، 3(4)، 69-79. SID. https://sid.ir/paper/501020/fa

    Vancouver: کپی

    محمدیان آسیه، کامرانی احسان، دباغ عبدالرضا، رامشی حسین. تاثیر شوری بر روی فعالیت های تغذیه ای و سیکل نقب زدن روزانه خیار دریایی Holothuria parva. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1393؛3(4):69-79. Available from: https://sid.ir/paper/501020/fa

    IEEE: کپی

    آسیه محمدیان، احسان کامرانی، عبدالرضا دباغ، و حسین رامشی، “تاثیر شوری بر روی فعالیت های تغذیه ای و سیکل نقب زدن روزانه خیار دریایی Holothuria parva،” علوم و فنون شیلات، vol. 3، no. 4، pp. 69–79، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501020/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button