مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

640
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

263
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ترکیب عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی روی برخی شاخص های استرس اکسیداتیو کبدی موش های نر دیابتی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 19

چکیده

 هدف از تحقیق حاضر بررسی اثر ترکیب عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی بر غلظت آنزیم های آنتی اکسیدانی در کبد موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوتوزوسین بود. در این تحقیق که از نوع تجربی بود, 70 موش صحرایی ویستار نر به صورت تصادفی در پنج گروه شامل کنترل سالم, کنترل دیابتی, دیابتی با تمرین هوازی, دیابتی با مصرف عصاره آبی زعفران, دیابتی با ترکیب تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی قرار گرفتند. نمونه ها دو هفته (14 جلسه) به تمرین و مصرف زعفران پرداختند و در پایان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی سوپراکسیددیسموتاز, گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز کبدی آنها ارزیابی شد. مقایسه گروه ها از لحاظ آماری, با آزمون آنالیز یکطرفه (ANOVA) و آزمون تعقیبی شفه انجام گرفت. نتایج نشان داد, تمرین هوازی و مکمل سازی زعفران همزمان در سطح معناداریP<0.05) ) سبب کاهش (GPX), و با همان سطح معناداری(P<0.05)  موجب افزایش(SOD)  نسبت به گروه کنترل دیابتی شد. همچنین ترکیب تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی زعفران به تغییر معناداری در فعالیت آنزیم کاتالاز کبدی منجر نشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فاضل کلخوران، جمال، و شیبک، علی. (1392). اثر ترکیب عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی روی برخی شاخص های استرس اکسیداتیو کبدی موش های نر دیابتی. علوم زیستی ورزشی (حرکت)، 5(4)، 1-19. SID. https://sid.ir/paper/501329/fa

    Vancouver: کپی

    فاضل کلخوران جمال، شیبک علی. اثر ترکیب عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی روی برخی شاخص های استرس اکسیداتیو کبدی موش های نر دیابتی. علوم زیستی ورزشی (حرکت)[Internet]. 1392؛5(4):1-19. Available from: https://sid.ir/paper/501329/fa

    IEEE: کپی

    جمال فاضل کلخوران، و علی شیبک، “اثر ترکیب عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی روی برخی شاخص های استرس اکسیداتیو کبدی موش های نر دیابتی،” علوم زیستی ورزشی (حرکت)، vol. 5، no. 4، pp. 1–19، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501329/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button