مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,216
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

285
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

برآورد تمایل به پرداخت مصرف کنندگان برای افزایش کیفیت نان در سال 1386 (مطالعه موردی شهر اصفهان)

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 113

چکیده

 این مطالعه با استفاده از روش ارزش یابی مشروط و با استفاده از تکنیک بازی قیمت دهی به ارزیابی تمایل به پرداخت مصرف کنندگان نان برای افزایش کیفیت انواع مختلف نان در شهر اصفهان در سال 1386, پرداخته است. برای این منظور پرسشنامه ای تدوین و توسط 1112 نفر از افرادی که در حال بازگشت از نانوایی بودند, به طور تصادفی تکمیل گردید. نتایج نشان می دهد که برای افزایش کیفیت انواع مختلف یک قرص نان (نزدیک شدن کیفیت نان به کیفیت مورد تایید کارشناسان بهداشت) تمایل به پرداخت وجود دارد, به گونه ای که این تمایل به پرداخت برای افزایش کیفیت نان بربری ماشینی در حدود 100 ریال, نان تنوری در حدود 75 ریال, نان خانگی ماشینی در حدود 90 ریال, نان قپی در حدود 95 ریال, نان ماشینی درحدود 60 ریال و برای نان نیمه حجیم در حدود 170 ریال است. مصرف کنندگان حاضر به پرداخت پول بیشتر برای افزایش کیفیت نان سنگک نیستند. همچنین بر طبق قضیه کالای مرکب, انواع مختلف نان را می توان به عنوان یک کالای واحد نان در نظر گرفت که تحقیق نشان داد مصرف کنندگان حاضرند بابت افزایش کیفیت کل نان در حدود 37 درصد, افزایش قیمت را نسبت به قیمت حال حاضر نان (قیمت سال 1386) تحمل نمایند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

اکبری، نعمت اله، خوش اخلاق، رحمان، صامتی، مجید، و شهیدی، آمنه. (1388). برآورد تمایل به پرداخت مصرف کنندگان برای افزایش کیفیت نان در سال 1386 (مطالعه موردی شهر اصفهان). مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 3(1)، 89-113. SID. https://sid.ir/paper/501503/fa

Vancouver: کپی

اکبری نعمت اله، خوش اخلاق رحمان، صامتی مجید، شهیدی آمنه. برآورد تمایل به پرداخت مصرف کنندگان برای افزایش کیفیت نان در سال 1386 (مطالعه موردی شهر اصفهان). مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1388؛3(1):89-113. Available from: https://sid.ir/paper/501503/fa

IEEE: کپی

نعمت اله اکبری، رحمان خوش اخلاق، مجید صامتی، و آمنه شهیدی، “برآورد تمایل به پرداخت مصرف کنندگان برای افزایش کیفیت نان در سال 1386 (مطالعه موردی شهر اصفهان)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 3، no. 1، pp. 89–113، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501503/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button