APA:
کپیقربانی، پرستو، ساری خانی، حسن، غلامی، منصور، و احمدی، ابراهیم. (1393). اثر مواد قلیایی بر رنگ, ترکیبات فنلی و ویژگی آنتی اکسیدانی کشمش. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(12)، 63-71. SID. https://sid.ir/paper/501554/fa
Vancouver:
کپیقربانی پرستو، ساری خانی حسن، غلامی منصور، احمدی ابراهیم. اثر مواد قلیایی بر رنگ, ترکیبات فنلی و ویژگی آنتی اکسیدانی کشمش. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(12):63-71. Available from: https://sid.ir/paper/501554/fa
IEEE:
کپیپرستو قربانی، حسن ساری خانی، منصور غلامی، و ابراهیم احمدی، “اثر مواد قلیایی بر رنگ, ترکیبات فنلی و ویژگی آنتی اکسیدانی کشمش،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 12، pp. 63–71، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501554/fa