مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

963
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

272
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مواد قلیایی بر رنگ، ترکیبات فنلی و ویژگی آنتی اکسیدانی کشمش

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 71

چکیده

 کشمش تیزابی یکی از انواع کشمش های تهیه شده از انگور رقم بیدانه سفید است که امروزه در سطح وسیعی در ایران تولید می شود. در پژوهش حاضر تاثیر مواد تیزابی بر برخی از ویژگی های کشمش حاصل از انگور رقم بیدانه سفید مورد بررسی قرار گرفت. کشمش های تهیه شده شامل آفتاب خشک (به عنوان شاهد), کشمش های تیزابی سرد و گرم با غلظت های مختلف تیزابی 0.75, 1.5, 3 و 6 درصد کربنات پتاسیم بودند. نتایج نشان داد که افزایش غلظت کربنات پتاسیم و هم چنین استفاده از محلول تیزابی گرم باعث کاهش زمان خشک شدن انگور گردید. هم چنین روش تهیه کشمش تاثیر زیادی در افزایش محتوای فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی آن دارد. به طوری که بیشترین میزان این ترکیبات در کشمش های تیزابی گرم با غلظت 6 درصد کربنات پتاسیم دیده شد. در کل کشمش های تیزابی های گرم در مقایسه با نوع سرد میزان فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی بالاتری داشتند. با توجه به اینکه تیمارهای تیزابی گرم زودتر از تیزابی سرد خشک شدند و رنگ روشن تری داشتند, به نظر می رسد سرعت بالاتر خشک شدن عامل موثری در حفظ فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی کشمش های حاصل از روش های مختلف فرآوری, به شمار می آیند. از این رو می توان پیش تیمار تیزابی گرم در غلظت های پایین کربنات پتاسیم را به عنوان تیمار مطلوب در حفظ ترکیبات فنلی پیشنهاد نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی، پرستو، ساری خانی، حسن، غلامی، منصور، و احمدی، ابراهیم. (1393). اثر مواد قلیایی بر رنگ, ترکیبات فنلی و ویژگی آنتی اکسیدانی کشمش. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(12)، 63-71. SID. https://sid.ir/paper/501554/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی پرستو، ساری خانی حسن، غلامی منصور، احمدی ابراهیم. اثر مواد قلیایی بر رنگ, ترکیبات فنلی و ویژگی آنتی اکسیدانی کشمش. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(12):63-71. Available from: https://sid.ir/paper/501554/fa

    IEEE: کپی

    پرستو قربانی، حسن ساری خانی، منصور غلامی، و ابراهیم احمدی، “اثر مواد قلیایی بر رنگ, ترکیبات فنلی و ویژگی آنتی اکسیدانی کشمش،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 12، pp. 63–71، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501554/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button