APA:
کپیضیایی، محسن، صوتی خیابانی، محمود، قنبرزاده، بابک، همیشه کار، حامد، رضایی مکرم، رضا، و تیزچنگ، سمیرا. (1394). تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(9)، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/501852/fa
Vancouver:
کپیضیایی محسن، صوتی خیابانی محمود، قنبرزاده بابک، همیشه کار حامد، رضایی مکرم رضا، تیزچنگ سمیرا. تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(9):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/501852/fa
IEEE:
کپیمحسن ضیایی، محمود صوتی خیابانی، بابک قنبرزاده، حامد همیشه کار، رضا رضایی مکرم، و سمیرا تیزچنگ، “تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 9، pp. 11–21، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501852/fa