مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

813
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

299
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 21

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ضیایی، محسن، صوتی خیابانی، محمود، قنبرزاده، بابک، همیشه کار، حامد، رضایی مکرم، رضا، و تیزچنگ، سمیرا. (1394). تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(9)، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/501852/fa

    Vancouver: کپی

    ضیایی محسن، صوتی خیابانی محمود، قنبرزاده بابک، همیشه کار حامد، رضایی مکرم رضا، تیزچنگ سمیرا. تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(9):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/501852/fa

    IEEE: کپی

    محسن ضیایی، محمود صوتی خیابانی، بابک قنبرزاده، حامد همیشه کار، رضا رضایی مکرم، و سمیرا تیزچنگ، “تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 9، pp. 11–21، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501852/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button