APA:
کپیکیومرثی، مریم، یگانه زاد، سمیرا، شهیدی، مصطفی، پهلوانلو، ابوالفضل، و خوش کیش، مارال. (1396). بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین, ایزومالت و مالتیتول. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 73-86. SID. https://sid.ir/paper/502179/fa
Vancouver:
کپیکیومرثی مریم، یگانه زاد سمیرا، شهیدی مصطفی، پهلوانلو ابوالفضل، خوش کیش مارال. بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین, ایزومالت و مالتیتول. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):73-86. Available from: https://sid.ir/paper/502179/fa
IEEE:
کپیمریم کیومرثی، سمیرا یگانه زاد، مصطفی شهیدی، ابوالفضل پهلوانلو، و مارال خوش کیش، “بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین, ایزومالت و مالتیتول،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 73–86، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502179/fa