APA:
کپیابراهیمی، مریم، صادقی، علیرضا، و صادقی، بلال. (1396). رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(2)، 57-70. SID. https://sid.ir/paper/502187/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی مریم، صادقی علیرضا، صادقی بلال. رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(2):57-70. Available from: https://sid.ir/paper/502187/fa
IEEE:
کپیمریم ابراهیمی، علیرضا صادقی، و بلال صادقی، “رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 57–70، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502187/fa