مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

769
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر نسبتهای متفاوت HUFA غذاهای خشک در مقایسه با HUFA غذاهای طبیعی بر هم آوری و قطر تخمک مولدین میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 152

چکیده

 این تحقیق در یک دوره دوماهه (از 15 فروردین تا 15 خرداد (1387 به منظور تعیین مقدار مناسب اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره Highly Unsaturated Fatty Acid (HUFA) برای هم آوری و قطر تخمک مولدین ماده میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) انجام گردید. در مطالعه حاضر غذاهای خشک حاوی مواد تشکیل دهنده یکسان و ایزوپروتئین (31.5 درصد پروتئین) و ایزوکالریک 6.9) درصد چربی) بودند ولی مقادیرمتفاوت 1, 2 و 3 درصد HUFA داشتند. همچنین HUFA جیره غذاهای طبیعی (کرم پری نرئیس, صدف ملالیس و ماهی مرکب) نیز آنالیز شده و میانگین آنها محاسبه گردید. در نهایت تاثیر 4 مقدار HUFA (شامل مقادیر 1, 2 و 3 درصد HUFA جیره های کنسانتره و میانگین HUFA غذاهای طبیعی) بر هم آوری و قطر تخمک مولدین ماده تیمارهای مربوطه مورد مقایسه قرار گرفت. هم آوری و قطر تخمک در جیره های طبیعی و 3 درصد HUFA تفاوت معنی داری با هم نداشتند (P>0.05) ولی بصورت معنی داری از دو جیره 1 و 2 درصد HUFA بالاتر بودند (P<0.05). هم آوری در دوجیره 1 و 2 درصد HUFA هم تفاوت معنی داری با هم نداشتند (P>0.05) ولی قطر تخمک در جیره 2 درصد HUFA به طرز معنی داری از جیره 1 درصد HUFA بالاتر بود (P<0.05). نتایج این تحقیق نشان داد که دو جیره طبیعی و 3 درصد HUFA با توجه به نتایج هم آوری و قطر تخمک می توانند جیره های مناسبی در زمان تکثیر میگوی سفید غربی باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    متین فر، عباس، عمادی، حسین، قربانی واقعی، رضا، میرحیدری، سیدمهدی، و عبداله بیگی، هومن. (1388). بررسی تاثیر نسبتهای متفاوت HUFA غذاهای خشک در مقایسه با HUFA غذاهای طبیعی بر هم آوری و قطر تخمک مولدین میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 18(2)، 141-152. SID. https://sid.ir/paper/5022/fa

    Vancouver: کپی

    متین فر عباس، عمادی حسین، قربانی واقعی رضا، میرحیدری سیدمهدی، عبداله بیگی هومن. بررسی تاثیر نسبتهای متفاوت HUFA غذاهای خشک در مقایسه با HUFA غذاهای طبیعی بر هم آوری و قطر تخمک مولدین میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1388؛18(2):141-152. Available from: https://sid.ir/paper/5022/fa

    IEEE: کپی

    عباس متین فر، حسین عمادی، رضا قربانی واقعی، سیدمهدی میرحیدری، و هومن عبداله بیگی، “بررسی تاثیر نسبتهای متفاوت HUFA غذاهای خشک در مقایسه با HUFA غذاهای طبیعی بر هم آوری و قطر تخمک مولدین میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 18، no. 2، pp. 141–152، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5022/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button