APA:
کپیمحمدی، مجتبی، عطای صالحی، اسماعیل، و اسماعیل زاده کناری، رضا. (1394). بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/502240/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مجتبی، عطای صالحی اسماعیل، اسماعیل زاده کناری رضا. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/502240/fa
IEEE:
کپیمجتبی محمدی، اسماعیل عطای صالحی، و رضا اسماعیل زاده کناری، “بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 45–56، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502240/fa