مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

636
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر غلظت و مدت زمان در غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis با امولسیون روغن ماهی کاد با تاکید بر اسیدهای چرب

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 164

چکیده

 در این تحقیق اثر غلظت و دوره زمانی غنی سازی با امولسیون روغن ماهی کاد بر ترکیب اسیدهای چرب روتیفر Brachionus plicatilis و تراکم جمعیت آنها مورد مطالعه قرار گرفت. روتیفرهای تغذیه شده با مخمر (Saccharomyces cerevisiae) با سه غلظت 4), 8 و 12 درصد) متفاوت از امولسیون روغن کبد ماهی کاد غنی سازی شدند. روتیفرها در زمانهای صفر, 3, 6, 12 و 24 ساعت بعد از غنی سازی نمونه برداری گردیدند. با گذشت 3 ساعت از غنی سازی, میزان کل چربی موجود در روتیفرها بطور معنی داری افزایش یافت (P<0.05) و با افزایش درصد روغن نیز این میزان افزایش یافته ولی معنی دار نبود (P<0.05). افزایش زمان غنی سازی نسبت به میزان روغن موجود در محیط پرورش در افزایش میزان اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره n-3 در روتیفرها موثرتر بود. روتیفرها اسیدچرب ایکوزاپنتانوئیک اسید (20:5n3) را بهتر از اسید چرب دکوزاهگزانوئیک اسید (22:6n3) با وجود نسبت بین این دو اسید چرب در امولسیون روغن در خود نگهداری و منعکس می نمایند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    یحیوی، مازیار، و فرزانه، محمدرضا. (1388). اثر غلظت و مدت زمان در غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis با امولسیون روغن ماهی کاد با تاکید بر اسیدهای چرب. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 18(2)، 153-164. SID. https://sid.ir/paper/5023/fa

    Vancouver: کپی

    یحیوی مازیار، فرزانه محمدرضا. اثر غلظت و مدت زمان در غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis با امولسیون روغن ماهی کاد با تاکید بر اسیدهای چرب. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1388؛18(2):153-164. Available from: https://sid.ir/paper/5023/fa

    IEEE: کپی

    مازیار یحیوی، و محمدرضا فرزانه، “اثر غلظت و مدت زمان در غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis با امولسیون روغن ماهی کاد با تاکید بر اسیدهای چرب،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 18، no. 2، pp. 153–164، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5023/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button