مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,473
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

963
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 53

چکیده

پسته مقام دوم صادرات غیر نفتی کشور را به خود اختصاص داده است که برای حفظ موقعیت کشور در بازار جهانی از نظر صادرات و حفظ ویژگی های ایمنی و سلامت آن باید تلاش بیشتری صورت گیرد. مهمترین مشکل در عرصه صادرات پسته, مساله آلودگی آن به سم آفلاتوکسین است, از سوی دیگر کاهش کیفیت پسته در طی نگهداری به اکسیداسیون و هیدرولیز چربی ها نسبت داده شده است که انجام این واکنش ها موجب توسعه طعم و رنگ نامطلوب, تندی و کاهش خواص تغذیه ای در محصول می شود. در این تحقیق اثر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پسته شامل اندیس پراکسید و میزان رطوبت, آفت زدگی, نامتقارن و ته خندان, یکنواختی رقم, یکنواختی اندازه و میزان آفلاتوکسین کل در 105 نمونه پسته با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفته است. میزان نمونه های مردود شده پسته از فاکتور آفلاتوکسین 7 درصد بوده است در حالی که 9 درصد پسته ها از فاکتور پراکسید مردود شدند. نتایج نشان داد که برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پسته نظیر آفت زدگی و پراکسید با میزان آفلاتوکسین دارای ارتباط معنی دار می باشند (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرتضوی، سیدمحمد، طباطبایی یزدی، فریده، فراجی، حامد، غفوریان اره کش، مرتضی، و فراجی، حسین. (1393). بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 45-53. SID. https://sid.ir/paper/502488/fa

    Vancouver: کپی

    مرتضوی سیدمحمد، طباطبایی یزدی فریده، فراجی حامد، غفوریان اره کش مرتضی، فراجی حسین. بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):45-53. Available from: https://sid.ir/paper/502488/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد مرتضوی، فریده طباطبایی یزدی، حامد فراجی، مرتضی غفوریان اره کش، و حسین فراجی، “بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 45–53، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502488/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button