APA:
کپیمرتضوی، سیدمحمد، طباطبایی یزدی، فریده، فراجی، حامد، غفوریان اره کش، مرتضی، و فراجی، حسین. (1393). بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 45-53. SID. https://sid.ir/paper/502488/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی سیدمحمد، طباطبایی یزدی فریده، فراجی حامد، غفوریان اره کش مرتضی، فراجی حسین. بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):45-53. Available from: https://sid.ir/paper/502488/fa
IEEE:
کپیسیدمحمد مرتضوی، فریده طباطبایی یزدی، حامد فراجی، مرتضی غفوریان اره کش، و حسین فراجی، “بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 45–53، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502488/fa