Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

442
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

118
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بسته بندی بر برخی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 42

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکرفروش، سیدشهرام، عزیزی شیرازی، علی، و عباس والی، مریم. (1393). اثر بسته بندی بر برخی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال. علوم و فنون شیلات، 3(4)، 31-42. SID. https://sid.ir/paper/502537/fa

    Vancouver: کپی

    شکرفروش سیدشهرام، عزیزی شیرازی علی، عباس والی مریم. اثر بسته بندی بر برخی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1393؛3(4):31-42. Available from: https://sid.ir/paper/502537/fa

    IEEE: کپی

    سیدشهرام شکرفروش، علی عزیزی شیرازی، و مریم عباس والی، “اثر بسته بندی بر برخی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال،” علوم و فنون شیلات، vol. 3، no. 4، pp. 31–42، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502537/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا