APA:
کپیشکرفروش، سیدشهرام، عزیزی شیرازی، علی، و عباس والی، مریم. (1393). اثر بسته بندی بر برخی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال. علوم و فنون شیلات، 3(4)، 31-42. SID. https://sid.ir/paper/502537/fa
Vancouver:
کپیشکرفروش سیدشهرام، عزیزی شیرازی علی، عباس والی مریم. اثر بسته بندی بر برخی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1393؛3(4):31-42. Available from: https://sid.ir/paper/502537/fa
IEEE:
کپیسیدشهرام شکرفروش، علی عزیزی شیرازی، و مریم عباس والی، “اثر بسته بندی بر برخی ویژگی های میکروبی, شیمیایی و فیزیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال،” علوم و فنون شیلات، vol. 3، no. 4، pp. 31–42، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502537/fa