APA:
کپیغضنفرزاده، زینب، و کدیور، مهدی. (1394). بررسی تاثیر نانو بلور سلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیونانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(8)، 75-85. SID. https://sid.ir/paper/502648/fa
Vancouver:
کپیغضنفرزاده زینب، کدیور مهدی. بررسی تاثیر نانو بلور سلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیونانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(8):75-85. Available from: https://sid.ir/paper/502648/fa
IEEE:
کپیزینب غضنفرزاده، و مهدی کدیور، “بررسی تاثیر نانو بلور سلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیونانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 8، pp. 75–85، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502648/fa