APA:
کپیقادرمزی، رضا، کرامت، جواد، و گلی، سیدامیرحسین. (1394). تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی های فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(7)، 61-74. SID. https://sid.ir/paper/502650/fa
Vancouver:
کپیقادرمزی رضا، کرامت جواد، گلی سیدامیرحسین. تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی های فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(7):61-74. Available from: https://sid.ir/paper/502650/fa
IEEE:
کپیرضا قادرمزی، جواد کرامت، و سیدامیرحسین گلی، “تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگی های فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 7، pp. 61–74، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502650/fa