APA:
کپیجعفری، حسن، کلانتری، داوود، و آزادبخت، محسن. (1394). بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(8)، 63-74. SID. https://sid.ir/paper/502844/fa
Vancouver:
کپیجعفری حسن، کلانتری داوود، آزادبخت محسن. بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(8):63-74. Available from: https://sid.ir/paper/502844/fa
IEEE:
کپیحسن جعفری، داوود کلانتری، و محسن آزادبخت، “بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 8، pp. 63–74، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502844/fa