Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

596
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

158
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 74

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری، حسن، کلانتری، داوود، و آزادبخت، محسن. (1394). بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(8)، 63-74. SID. https://sid.ir/paper/502844/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری حسن، کلانتری داوود، آزادبخت محسن. بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(8):63-74. Available from: https://sid.ir/paper/502844/fa

    IEEE: کپی

    حسن جعفری، داوود کلانتری، و محسن آزادبخت، “بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 8، pp. 63–74، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502844/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا