APA:
کپیطاهریان، امیر، و صادقی ماهونک، علیرضا. (1393). بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانه های کفیر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(6)، 31-42. SID. https://sid.ir/paper/502846/fa
Vancouver:
کپیطاهریان امیر، صادقی ماهونک علیرضا. بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانه های کفیر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1393؛2(6):31-42. Available from: https://sid.ir/paper/502846/fa
IEEE:
کپیامیر طاهریان، و علیرضا صادقی ماهونک، “بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانه های کفیر،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 6، pp. 31–42، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502846/fa