APA:
کپیشریفیان، زهرا، و حسینی قابوس، سیدحسین. (1397). بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(1)، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/503075/fa
Vancouver:
کپیشریفیان زهرا، حسینی قابوس سیدحسین. بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(1):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/503075/fa
IEEE:
کپیزهرا شریفیان، و سیدحسین حسینی قابوس، “بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 1، pp. 25–36، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503075/fa