APA:
کپیشریعتمدارطهرانی، حسین، و شریفی، اکرم. (1396). بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ریحان و شوید. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(1)، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/503082/fa
Vancouver:
کپیشریعتمدارطهرانی حسین، شریفی اکرم. بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ریحان و شوید. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(1):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/503082/fa
IEEE:
کپیحسین شریعتمدارطهرانی، و اکرم شریفی، “بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ریحان و شوید،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 1، pp. 1–13، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503082/fa