APA:
کپیحسنی، مریم، الهامی راد، امیرحسین، محمدحسینی، مجید، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1396). تاثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/503083/fa
Vancouver:
کپیحسنی مریم، الهامی راد امیرحسین، محمدحسینی مجید، شهیدی نوقابی مصطفی. تاثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/503083/fa
IEEE:
کپیمریم حسنی، امیرحسین الهامی راد، مجید محمدحسینی، و مصطفی شهیدی نوقابی، “تاثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 1، pp. 0–0، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503083/fa