Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

504
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

367
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مولفه های رنگی در آن ها

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 67

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آزادیان، محسن، و موسوی نسب، مرضیه. (1392). تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مولفه های رنگی در آن ها. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(41)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/503562/fa

    Vancouver: کپی

    آزادیان محسن، موسوی نسب مرضیه. تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مولفه های رنگی در آن ها. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(41):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/503562/fa

    IEEE: کپی

    محسن آزادیان، و مرضیه موسوی نسب، “تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مولفه های رنگی در آن ها،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 41، pp. 59–67، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503562/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا