APA:
کپیآزادیان، محسن، و موسوی نسب، مرضیه. (1392). تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مولفه های رنگی در آن ها. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(41)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/503562/fa
Vancouver:
کپیآزادیان محسن، موسوی نسب مرضیه. تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مولفه های رنگی در آن ها. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(41):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/503562/fa
IEEE:
کپیمحسن آزادیان، و مرضیه موسوی نسب، “تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مولفه های رنگی در آن ها،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 41، pp. 59–67، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503562/fa