مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

803
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی

صفحات

 صفحه شروع 325 | صفحه پایان 336

چکیده

 در این تحقیق, تاثیر غلظت آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی, میزان کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر پروتئولیز, خواص رئولوژیکی و ظرفیت نگهداری آب در ماست همزده بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفت. غلظت آنزیم در محدوده 0-2 واحد در گرم پروتئین شیر, میزان کازئینات سدیم در دامنه 0-1.27 درصد و زمان نگهداری بین 1-19 روز بود. نتایج تجزیه آماری داده ها نشان داد که با افزایش غلظت آنزیم ویسکوزیته و ظرفیت نگهداری آب در نمونه ها به طور معنی داری افزایش و میزان پروتئولیز در آنها کاهش یافت (p£0.05). با افزودن کازئینات سدیم نیز ویسکوزیته, ظرفیت نگهداری آب نمونه ها افزایش پیدا کرد. همچنین در طی نگهداری, ظرفیت نگهداری آب کاهش و میزان پروتئولیز افزایش معنی داری نشان داد (p£0.05). در شرایط بهینه, غلظت آنزیم 1.42 واحد در گرم پروتئین شیر, میزان کازئینات سدیم 0.47 درصد و زمان نگهداری 15 روز تعیین گردید. مقدار مطلوبیت کلی برابر 0.83 بود. در شرایط مزبور درصد ظرفیت نگهداری آب, ویسکوزیته و پروتئولیز به ترتیب 27.51 درصد, 5220 سانتی پوآز و میزان جذب آن در طول موج 340 نانومتر به عنوان شاخص پروتئولیز 0.349 بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مویدزاده، ساینا، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1394). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 325-336. SID. https://sid.ir/paper/504497/fa

    Vancouver: کپی

    مویدزاده ساینا، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):325-336. Available from: https://sid.ir/paper/504497/fa

    IEEE: کپی

    ساینا مویدزاده، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 325–336، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504497/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button