APA:
کپیمویدزاده، ساینا، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1394). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 325-336. SID. https://sid.ir/paper/504497/fa
Vancouver:
کپیمویدزاده ساینا، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):325-336. Available from: https://sid.ir/paper/504497/fa
IEEE:
کپیساینا مویدزاده، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون چربی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 325–336، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504497/fa