APA:
کپیصباغی، حسن، ضیایی فر، امان محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، کاشانی نژاد، مهدی، و میرزایی، حبیب اله. (1394). تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 473-484. SID. https://sid.ir/paper/504500/fa
Vancouver:
کپیصباغی حسن، ضیایی فر امان محمد، صادقی ماهونک علیرضا، کاشانی نژاد مهدی، میرزایی حبیب اله. تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):473-484. Available from: https://sid.ir/paper/504500/fa
IEEE:
کپیحسن صباغی، امان محمد ضیایی فر، علیرضا صادقی ماهونک، مهدی کاشانی نژاد، و حبیب اله میرزایی، “تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 473–484، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504500/fa