Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

715
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

311
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز

صفحات

 صفحه شروع 654 | صفحه پایان 664

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرهمند، عاطفه، موسوی بایگی، سیده فاطمه، تقی زاده، مسعود، و ضیافروغی، امین. (1394). مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 654-664. SID. https://sid.ir/paper/504508/fa

    Vancouver: کپی

    فرهمند عاطفه، موسوی بایگی سیده فاطمه، تقی زاده مسعود، ضیافروغی امین. مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):654-664. Available from: https://sid.ir/paper/504508/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه فرهمند، سیده فاطمه موسوی بایگی، مسعود تقی زاده، و امین ضیافروغی، “مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 654–664، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504508/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا