APA:
کپیفرهمند، عاطفه، موسوی بایگی، سیده فاطمه، تقی زاده، مسعود، و ضیافروغی، امین. (1394). مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 654-664. SID. https://sid.ir/paper/504508/fa
Vancouver:
کپیفرهمند عاطفه، موسوی بایگی سیده فاطمه، تقی زاده مسعود، ضیافروغی امین. مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):654-664. Available from: https://sid.ir/paper/504508/fa
IEEE:
کپیعاطفه فرهمند، سیده فاطمه موسوی بایگی، مسعود تقی زاده، و امین ضیافروغی، “مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 654–664، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504508/fa