APA:
کپیتوکلی پور، حمید، فاطمیان، حامد، و فتح آبادی، آرزو. (1396). امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی خصوصیات کیفی محصول. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(4)، 133-144. SID. https://sid.ir/paper/504845/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، فاطمیان حامد، فتح آبادی آرزو. امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی خصوصیات کیفی محصول. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(4):133-144. Available from: https://sid.ir/paper/504845/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، حامد فاطمیان، و آرزو فتح آبادی، “امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی خصوصیات کیفی محصول،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 4، pp. 133–144، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504845/fa