Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

624
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

319
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی خصوصیات کیفی محصول

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 144

چکیده

 فرایند آبگیری اسمزی در تولید مواد غذایی با رطوبت متوسط به عنوان یک فرآیند مقدماتی در فرآوری میوه و سبزی ها, به منظور اصلاح کیفیت, کاهش هزینه انرژی و ساماندهی محصول نهایی به کار می رود. در این مطالعه اثر تعداد دفعات آبگیری (از صفر تا چهار مرتبه) و غلظت محلول اسمزی ساکارز (50 و 60% w/w) بر ویژگی های کیفی سیب رقم گلدن دلیشس شامل pH, محتوای ویتامین C, سختی بافت, میزان چروکیدگی بافت, بازآب پوشی, میزان قهوه ای شدن و شاخص رنگ مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش تعداد دفعات آبگیری اسمزی از 1 مرتبه به 4 مرتبه, pH و تغییرات رنگ نمونه های سیب آبگیری شده افزایش و شاخص های بازآب پوشی (در محلول 50% w/w), چروکیدگی, شاخص قهوه ای شدن (در محلول 50% w/w), ویتامین C و بافت کاهش یافت. همچنین نتایج نشان داد که روند تغییرات شاخص های کیفی سیب آبگیری شده بر حسب تابعی از دفعات آبگیری, از تابع درجه دوم تبعیت می نماید که مقدار ضریب تبیین بدست آمده بیشتر از 0.65 بدست آمد. به طور کلی نتایج این مطالعه نشان داد که تعداد دفعات آبگیری تا 4 مرتبه و استفاده از غلظت 50% w/w محلول اسمزی ساکارز می تواند به منظور پیش تیمار آبگیری اسمزی در صنعت تولید برگه سیب استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توکلی پور، حمید، فاطمیان، حامد، و فتح آبادی، آرزو. (1396). امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی خصوصیات کیفی محصول. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(4)، 133-144. SID. https://sid.ir/paper/504845/fa

    Vancouver: کپی

    توکلی پور حمید، فاطمیان حامد، فتح آبادی آرزو. امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی خصوصیات کیفی محصول. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(4):133-144. Available from: https://sid.ir/paper/504845/fa

    IEEE: کپی

    حمید توکلی پور، حامد فاطمیان، و آرزو فتح آبادی، “امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی خصوصیات کیفی محصول،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 4، pp. 133–144، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504845/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا