APA:
کپیپورفلاح، زهرا، الهامی راد، امیرحسین، مشکانی، سیدمحمد، و صباحی، سحر. (1394). مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(3 )، 11-18. SID. https://sid.ir/paper/504893/fa
Vancouver:
کپیپورفلاح زهرا، الهامی راد امیرحسین، مشکانی سیدمحمد، صباحی سحر. مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(3 ):11-18. Available from: https://sid.ir/paper/504893/fa
IEEE:
کپیزهرا پورفلاح، امیرحسین الهامی راد، سیدمحمد مشکانی، و سحر صباحی، “مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 3 ، pp. 11–18، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504893/fa