APA:
کپیبوستانی، ساره، امین لاری، محمود، موسوی نسب، مرضیه، نیاکوثری، مهرداد، و مصباحی، غلامرضا. (1394). تاثیر دما, pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(3 )، 103-112. SID. https://sid.ir/paper/504896/fa
Vancouver:
کپیبوستانی ساره، امین لاری محمود، موسوی نسب مرضیه، نیاکوثری مهرداد، مصباحی غلامرضا. تاثیر دما, pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(3 ):103-112. Available from: https://sid.ir/paper/504896/fa
IEEE:
کپیساره بوستانی، محمود امین لاری، مرضیه موسوی نسب، مهرداد نیاکوثری، و غلامرضا مصباحی، “تاثیر دما, pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 3 ، pp. 103–112، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504896/fa