مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,175
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

389
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 7

چکیده

 ازن فرم سه گانه اکسیژن بوده که علاوه بر طبیعت ضد میکروبی و ضدعفونی کنندگی, دارای خواص و کاربردهای مختلفی در صنعت غذا از جمله بهبود خواص کیفی آردها به دلیل جایگزینی کلر می باشد. در این تحقیق تاثیر ازن زنی روی جمعیت میکروبی نمونه های آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر (جذب آب آرد, زمان گسترش خمیر, مقاومت خمیر, شاخص تحمل, ارزش والوریمتری, مقاومت به کشش و کشش پذیری) با استفاده از طرح کاملا تصادفی در قالب آزمایشات فاکتوریل 4 ×2 با دو سطح نوع آرد (قوی و ضعیف) و چهار سطح مدت ازن زنی (30, 15, 0 و 45 دقیقه) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که استفاده از ازن به عنوان یک عامل اکسید کننده تاثیر معنی داری (P>0.05) بر خواص رئولوژیکی خمیر آردهای قوی نداشته است و تنها در آردهای قوی به عنوان عامل کاهش دهنده جمعیت میکروبی و آفات می تواند بکار رود. در آردهای ضعیف, با افزایش زمان اعمال تیمار ازن, جذب آب و پایداری افزایش اما شاخص تحمل, زمان گسترش, کشش پذیری و جمعیت میکروبی کاهش یافت. بنابراین با توجه به نتایج بدست آمده در این پژوهش با اعمال 30 دقیقه ازن به نمونه های آرد, خواص رئولوژیکی مطلوبی بدست آمده و جمعیت میکروبی کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حدادخداپرست، محمدحسین، پورفرزاد، امیر، خدنگ نیکفرجام، مهدی، حدادخداپرست، امیر، و سرداریان، علی. (1394). بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/504907/fa

    Vancouver: کپی

    حدادخداپرست محمدحسین، پورفرزاد امیر، خدنگ نیکفرجام مهدی، حدادخداپرست امیر، سرداریان علی. بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/504907/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسین حدادخداپرست، امیر پورفرزاد، مهدی خدنگ نیکفرجام، امیر حدادخداپرست، و علی سرداریان، “بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 1–7، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504907/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button