APA:
کپیحدادخداپرست، محمدحسین، پورفرزاد، امیر، خدنگ نیکفرجام، مهدی، حدادخداپرست، امیر، و سرداریان، علی. (1394). بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/504907/fa
Vancouver:
کپیحدادخداپرست محمدحسین، پورفرزاد امیر، خدنگ نیکفرجام مهدی، حدادخداپرست امیر، سرداریان علی. بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/504907/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین حدادخداپرست، امیر پورفرزاد، مهدی خدنگ نیکفرجام، امیر حدادخداپرست، و علی سرداریان، “بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی های رئولوژیکی خمیر،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 1–7، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504907/fa