APA:
کپیصفاری، رضا، الهامی راد، امیرحسین، و عطای صالحی، اسماعیل. (1395). ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/504911/fa
Vancouver:
کپیصفاری رضا، الهامی راد امیرحسین، عطای صالحی اسماعیل. ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/504911/fa
IEEE:
کپیرضا صفاری، امیرحسین الهامی راد، و اسماعیل عطای صالحی، “ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 33–44، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504911/fa