APA:
کپیمحمدی، ر.. (1391). بررسی ویژگی های میکروبی, بیوشیمیایی و حسی ماست سویای پروبیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(5)، 149-158. SID. https://sid.ir/paper/504950/fa
Vancouver:
کپیمحمدی ر.. بررسی ویژگی های میکروبی, بیوشیمیایی و حسی ماست سویای پروبیوتیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(5):149-158. Available from: https://sid.ir/paper/504950/fa
IEEE:
کپیر. محمدی، “بررسی ویژگی های میکروبی, بیوشیمیایی و حسی ماست سویای پروبیوتیک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 5، pp. 149–158، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504950/fa