APA:
کپیصدرالادبایی، بهاره، هوشمنددلیر، موسی الرضا، و ایمانی شاه آباد، شبنم. (1393). بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی, بافتی و حسی پنیر موزارلا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(4 )، 41-47. SID. https://sid.ir/paper/505214/fa
Vancouver:
کپیصدرالادبایی بهاره، هوشمنددلیر موسی الرضا، ایمانی شاه آباد شبنم. بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی, بافتی و حسی پنیر موزارلا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(4 ):41-47. Available from: https://sid.ir/paper/505214/fa
IEEE:
کپیبهاره صدرالادبایی، موسی الرضا هوشمنددلیر، و شبنم ایمانی شاه آباد، “بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی, بافتی و حسی پنیر موزارلا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 41–47، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505214/fa