Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,167
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

658
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 103

چکیده

 در این بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی کل در شش نوع چای ایرانی کله مورچه ای, سبز, تله پفکی, چکش سبز, پا شکسته و قرمز در زمانهای مختلف دم کشیدن مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور چای ها تحت زمان های مختلف دم کشیدن (از 2 تا 10 دقیقه) قرار گرفتند. فعالیت آنتی اکسیدانی توسط روش FRAP و محتوای فنولیک کل به کمک معرف فولین سیکالتو و توسط دستگاه اسپکتروفوتومتر اندازه گیری شد. با استفاده از منحنی استاندارد اسید گالیک غلظت کل ترکیبات فنولیک مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان داد که از لحظه شروع فرآیند دم کشیدن میزان استخراج ترکیبات فنولی چای افزایش یافت بطوریکه تا دقیقه هفتم روند افزایش دارای شیب نسبتا زیاد بود اما از دقیقه هفتم به بعد ترکیبات فنولی با سرعت کمتری از چای خارج شدند. میزان محتوای فنولیک انواع مختلف چای سیاه بیشتر از چای قرمز اما کمتر از چای سبز بود. به طوریکه چای سبز و سپس کله مورچه ای بیشترین میزان ترکیبات فنولی (6.076 و 5.629 میلی مول بر میلی گرم) و چای قرمز کمترین ترکیب فنولی را داشتند (2.234 میلی مول بر میلی گرم). بیشترین تاثیر زمان دم کشیدن در انواع چای سیاه مشاهده شد. نتایج حاصل از اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدانی نشان داد که چای سبز و تله پفکی به ترتیب بیشترین و کمترین فعالیت آنتی اکسیدانی را دارا بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدزاده میلانی، جعفر، ملکی، گیسو، و بامیار، المیرا. (1393). محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(4 )، 99-103. SID. https://sid.ir/paper/505215/fa

    Vancouver: کپی

    محمدزاده میلانی جعفر، ملکی گیسو، بامیار المیرا. محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(4 ):99-103. Available from: https://sid.ir/paper/505215/fa

    IEEE: کپی

    جعفر محمدزاده میلانی، گیسو ملکی، و المیرا بامیار، “محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 99–103، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505215/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا