APA:
کپیمحمدزاده میلانی، جعفر، ملکی، گیسو، و بامیار، المیرا. (1393). محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(4 )، 99-103. SID. https://sid.ir/paper/505215/fa
Vancouver:
کپیمحمدزاده میلانی جعفر، ملکی گیسو، بامیار المیرا. محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(4 ):99-103. Available from: https://sid.ir/paper/505215/fa
IEEE:
کپیجعفر محمدزاده میلانی، گیسو ملکی، و المیرا بامیار، “محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 99–103، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505215/fa