APA:
کپیخسروی، یزدان، کرامت، جواد، حسینی، سیدابراهیم، کشاورزهدایتی، علی اکبر، و محمودی، الهام. (1393). بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 99-111. SID. https://sid.ir/paper/505220/fa
Vancouver:
کپیخسروی یزدان، کرامت جواد، حسینی سیدابراهیم، کشاورزهدایتی علی اکبر، محمودی الهام. بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):99-111. Available from: https://sid.ir/paper/505220/fa
IEEE:
کپییزدان خسروی، جواد کرامت، سیدابراهیم حسینی، علی اکبر کشاورزهدایتی، و الهام محمودی، “بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 99–111، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505220/fa