APA:
کپیسروریان، مریم، و جعفرپور، افشین. (1395). بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) بر ماندگاری آب پرتقال. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 95-104. SID. https://sid.ir/paper/505261/fa
Vancouver:
کپیسروریان مریم، جعفرپور افشین. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) بر ماندگاری آب پرتقال. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):95-104. Available from: https://sid.ir/paper/505261/fa
IEEE:
کپیمریم سروریان، و افشین جعفرپور، “بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) بر ماندگاری آب پرتقال،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 95–104، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505261/fa