مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

853
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

382
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) بر ماندگاری آب پرتقال

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 104

چکیده

 امروزه غذاها تنها به عنوان برطرف کننده گرسنگی برای انسان در نظر گرفته نمی شوند بلکه برای یشگیری از بیماری های مرتبط با تغذیه و بهبود سلامت جسمی و ذهنی مصرف کنندگان در نظر گرفته می شود. در این زمینه غذاهای فراسودمند نقش برجسته ای را ایفا می کنند که در این میان نوشیدنی ها از جایگاه ویژه برخوردار هستند. در پژوهش حاضر به تولید آب پرتقال فرا سودمند, حاوی عصاره سنجد پرداخته شد. ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی اکسیدانی نوشیدنی آب پرتقال حاوی غلظت های مختلف (5, 10, 15, 20 و 25%) عصاره سنجد (الکلی, آبی و هیدروالکلی) پس از یک ماه بررسی شدند. نتایج نشان دادند ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی اکسیدانی نمونه های حاوی 20 و 25 درصد عصاره آبی سنجد , نسبت به سایر تیمارها بیشتر ولی اختلاف معنی داری با تیمار شاهد در روز اول نداشتند (P>0.05). همچنین از امتیاز حسی مطلوبی نیز برخوردار بود. این نتایج می تواند نشانگر پتانسیل های زیست فعال نوشیدنی های تولیدی به عنوان فرآورده ای فراسودمند باشد و می توان از عصاره آبی سنجد با غلظت 25 % به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی که دارای خواص تغذیه ای با ارزشی می باشد در آب پرتقال استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سروریان، مریم، و جعفرپور، افشین. (1395). بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) بر ماندگاری آب پرتقال. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 95-104. SID. https://sid.ir/paper/505261/fa

    Vancouver: کپی

    سروریان مریم، جعفرپور افشین. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) بر ماندگاری آب پرتقال. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):95-104. Available from: https://sid.ir/paper/505261/fa

    IEEE: کپی

    مریم سروریان، و افشین جعفرپور، “بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (.Elaeagnus angustifolia L) بر ماندگاری آب پرتقال،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 95–104، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505261/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button