APA:
کپیمحمدرضایی، رسول، اسداله پور، فرشته، رفیعی، حامد، و پیش بهار، اسماعیل. (1396). نقش ویژگی های لکسیکوگرافیک در مصرف کنندگان گوشت ماهی در راستای توسعه و تجاری سازی محصولات نوین شیلاتی. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(3 )، 399-414. SID. https://sid.ir/paper/505290/fa
Vancouver:
کپیمحمدرضایی رسول، اسداله پور فرشته، رفیعی حامد، پیش بهار اسماعیل. نقش ویژگی های لکسیکوگرافیک در مصرف کنندگان گوشت ماهی در راستای توسعه و تجاری سازی محصولات نوین شیلاتی. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(3 ):399-414. Available from: https://sid.ir/paper/505290/fa
IEEE:
کپیرسول محمدرضایی، فرشته اسداله پور، حامد رفیعی، و اسماعیل پیش بهار، “نقش ویژگی های لکسیکوگرافیک در مصرف کنندگان گوشت ماهی در راستای توسعه و تجاری سازی محصولات نوین شیلاتی،” تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 3 ، pp. 399–414، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505290/fa