APA:
کپیصالحی، فخرالدین، عباسی شاهکوه، زهرا، و گودرزی، مهسا. (1394). مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 65-76. SID. https://sid.ir/paper/505403/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، عباسی شاهکوه زهرا، گودرزی مهسا. مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):65-76. Available from: https://sid.ir/paper/505403/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، زهرا عباسی شاهکوه، و مهسا گودرزی، “مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 65–76، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505403/fa