مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

374
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفره بر خصوصیات کیفی آفتابگردان آجیلی

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 57

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفره بر روی درصد و عملکرد پروتئین و روغن در گیاه آفتابگردان آجیلی (استفاده ازتوده بومی) در زمین زراعی واقع در شهرستان سنقر به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی با سه تکرار مورد بررسی قرار داده شد. فاکتورهای آزمایش, چهارسطح کود بیولوژیک نیتروژن شامل: نیتروکسین, سوپرنیتروپلاس, نیتروکارا, و شاهد و چهارسطح کود بیولوژیک فسفر شامل: فسفات بارور 2, بیوزر, سوپر پلاس و شاهد بودند. نتایج این آزمایش نشان داد که بیشترین درصد پروتئین آفتابگردان در اثر مصرف کود بیولوژیک نیتروژنه نیتروکارا (19.95%) و فسفره بیوزر (19.76%) بدست آمد و بیشترین عملکردپروتئین آفتابگردان در مصرف کود بیولوژیک نیتروژنه نیتروکارا (به مقدار 134.74 گرم در مترمربع) و فسفره بیوزر (به مقدار 130.13 گرم در مترمربع) و اثر تلفیقی کودهای بیولوژیک بیوزر × شاهد (به مقدار 135.53 گرم در مترمربع) به دست آمد. بیشترین درصد روغن آفتابگردان در اثرمصرف کود بیولوژیک نیتروژنه سوپر نیتروپلاس (29.03%) و فسفره بیوزر (29.40%) و همچنین بیشترین درصد روغن آفتابگردان در مصرف کودتلفیقی نیتروکارا × فسفات بارور 2 (31.70%) بدست آمد. بیشترین عملکرد روغن آفتابگردان در اثر مصرف کود بیولوژیک نیتروژنه نیتروکارا (به مقدار 195.95 گرم در مترمربع) و فسفره بیوزر (به مقدار 193.18 گرم در مترمربع) و اثر تلفیقی کودهای بیولوژیک نیتروکارا × فسفات بارور ( به مقدار 2 213.45 گرم در متر مربع) به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرنیا، امین، و مویدی، مهرداد. (1392). بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفره بر خصوصیات کیفی آفتابگردان آجیلی. یافته های نوین کشاورزی، 84(1 (29))، 49-57. SID. https://sid.ir/paper/506227/fa

    Vancouver: کپی

    فرنیا امین، مویدی مهرداد. بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفره بر خصوصیات کیفی آفتابگردان آجیلی. یافته های نوین کشاورزی[Internet]. 1392؛84(1 (29)):49-57. Available from: https://sid.ir/paper/506227/fa

    IEEE: کپی

    امین فرنیا، و مهرداد مویدی، “بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفره بر خصوصیات کیفی آفتابگردان آجیلی،” یافته های نوین کشاورزی، vol. 84، no. 1 (29)، pp. 49–57، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/506227/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button