مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,879
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

238
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر استفاده از غلاف بادام زمینی در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 811 | صفحه پایان 820

چکیده

 تاثیر استفاده از غلاف بادام زمینی به عنوان یک منبع فیبر نامحلول در جیره بر عملکرد رشد, ریخت شناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از 320 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار (سطوح صفر (شاهد), 2.5, 5 و 7.5 درصد غلاف بادام زمینی در جیره) 5 تکرار و 16 پرنده در هر تکرار از سن 11 تا 42 روزگی بررسی شد. در دوره رشد (11 تا 24 روزگی), استفاده از غلاف بادام زمینی در جیره, مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی را کاهش داد, ولی پرندگانی که با جیره حاوی 7.5 درصد غلاف بادام زمینی تغذیه شدند, افزایش وزن روزانه بیشتری داشتند (P<0.05). غلاف بادام زمینی, ضرایب قابلیت هضم ماده خشک و عصاره اتری را بهبود بخشید و جیره های حاوی سطوح 2.5 یا 5 درصد غلاف بادام زمینی قابلیت هضم ماده آلی بالاتری در مقایسه با جیره شاهد داشتند (P<0.05). طول پرزهای روده کوچک جوجه های تغذیه شده با جیره های حاوی 5 یا 7.5 درصد غلاف بادام زمینی در مقایسه با پرنده های شاهد بیشتر بود (P<0.05). نتایج تحقیق حاضر نشان داد که استفاده از غلاف بادام زمینی تا سطح 7.5 درصد از جیره اثری منفی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سرباز، الهام، نویدشاد، بهمن، و میرزایی آقچه قشلاق، فرزاد. (1395). اثر استفاده از غلاف بادام زمینی در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(4 )، 811-820. SID. https://sid.ir/paper/506720/fa

    Vancouver: کپی

    سرباز الهام، نویدشاد بهمن، میرزایی آقچه قشلاق فرزاد. اثر استفاده از غلاف بادام زمینی در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(4 ):811-820. Available from: https://sid.ir/paper/506720/fa

    IEEE: کپی

    الهام سرباز، بهمن نویدشاد، و فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، “اثر استفاده از غلاف بادام زمینی در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 4 ، pp. 811–820، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/506720/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button