مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,085
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

740
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آب انگور قرمز بر یادگیری و حافظه احترازی غیرفعال در موش های صحرایی نر

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 7

چکیده

 مقدمه: مشخص شده است که یادگیری و حافظه, که از ضروریات بقا هستند, با افزایش سن دچار آسیب می شوند و این انگیزه ای را در عرصه پژوهش در طب سالمندان برای تحقیق در مورد کشف داروهای جدید موثر بر تقویت یادگیری و حافظه به وجود آورده است. با افزایش سن, تولید روزافزون استرس اکسیداتیو موجب آسیب فرآیندهای مغزی, از جمله اعمال شناختی, می گردد؛ این مطالعه قصد داشت با توجه با این که آب انواع مختلف انگور غنی از آنتی اکسیدان ها می باشند, اثر آب انگور قرمز (Red grape juice) را بر روی حافظه احترازی غیرفعال و یادگیری در رت های یک ساله مورد بررسی قرار دهد.روش ها: تعداد 20 سر موش صحرایی با وزن تقریبی 330-270 گرم در دو گروه شاهد و آزمون تقسیم شدند. هر دو گروه بدون هیچ محدودیتی به ظرف آب دسترسی داشتند؛ در گروه شاهد ظرف, حاوی آب خالص و در گروه آزمون ظرف, حاوی 80 درصد آب خالص به همراه 20 درصد آب انگور بود و هر روز محتویات ظروف برای جلوگیری از تغییر ترکیبات به صورت تازه تعویض می شد. آزمون یادگیری و حافظه احترازی غیرفعال در دستگاه یادگیری و پس از انجام تیمارهای مورد نظر برای همه گروه ها, با شرایط یکسان انجام شد. در این آزمون, افزایش تاخیر زمانی برای اولین ورود به اتاق تاریک و مجموع زمان ماندن در اتاقک روشن و همچنین کاهش مجموع زمان ماندن در اتاقک تاریک بیان گر بهبود یادگیری و حافظه احترازی غیرفعال بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون غیرپارامتریک Mann-Whitney استفاده شد.یافته ها: در مقایسه با گروه شاهد, شاخص های یادگیری و حافظه احترازی غیرفعال در گروه آزمون افزایش چشم گیری یافته بود.نتیجه گیری: این نتایج نشان می دهد آب انگور قرمز سبب بهبود یادگیری و حافظه احترازی غیرفعال در رت ها می شود و احتمال می رود این اثر مربوط به وجود مواد آنتی اکسیدانی در آن باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امامی، محمد، حسینی، علیرضا، سعیدی، علی، گل بیدی، دانیال، رییسی، پرهام، و علایی، حجت اله. (1389). اثر آب انگور قرمز بر یادگیری و حافظه احترازی غیرفعال در موش های صحرایی نر. مجله دانشکده پزشکی اصفهان، 28(104)، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/50677/fa

    Vancouver: کپی

    امامی محمد، حسینی علیرضا، سعیدی علی، گل بیدی دانیال، رییسی پرهام، علایی حجت اله. اثر آب انگور قرمز بر یادگیری و حافظه احترازی غیرفعال در موش های صحرایی نر. مجله دانشکده پزشکی اصفهان[Internet]. 1389؛28(104):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/50677/fa

    IEEE: کپی

    محمد امامی، علیرضا حسینی، علی سعیدی، دانیال گل بیدی، پرهام رییسی، و حجت اله علایی، “اثر آب انگور قرمز بر یادگیری و حافظه احترازی غیرفعال در موش های صحرایی نر،” مجله دانشکده پزشکی اصفهان، vol. 28، no. 104، pp. 1–7، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/50677/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button