APA:
کپیصفری، امید. (1). بررسی تاثیر نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجازی، 1(1)، 35-51. SID. https://sid.ir/paper/507421/fa
Vancouver:
کپیصفری امید. بررسی تاثیر نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجازی[Internet]. 1؛1(1):35-51. Available from: https://sid.ir/paper/507421/fa
IEEE:
کپیامید صفری، “بررسی تاثیر نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان،” مجازی، vol. 1، no. 1، pp. 35–51، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/507421/fa